Posts

Showing posts from February, 2013

Festival Layang-Layang Sedunia, 2013

Image
Assalammualaikum...

mari membaca cot cet Ai malam ni... Actually...sepatutnya malam ni tak de tajuk... Then tetibe Ayah Ai ajak join die pegi tengok layang-layang... Memandangkan kesihatan yang tak mengizinkan Ai menolak. But...Ayah kan...dah lama tak jalan dengan anak-anak... maka berbunyi la Ayah Ai "ala...kakak pegi amek gamba la...bawak kamera kakak tu"... hurm....tunggu lagi... nice idea kan... walaupun penat... shutter dah lama tak dipicit... Ai pun melompat kesana kesini dalam rumah untuk bersiap sebab baru balik dari kerja...kan.. pulak tu berpusing balik dari office lalu jalan jauh sebab malas nak rempuh Jem. Dengan kudrat yang tak berapa nak rajin.. Ai redah jer... hehehe... Sampai di Pasir Gudang, Tapak Pesta Layang-Layang...

AWESOME!
sebab dah berpuluh tahun tak kesana kan... then, meriahnyer.... dan yang paling best Ai nampak Sultan Johor... sempat snap kereta merah je... huk...huk... hope one day Ai will meet him... wah... tinggi cita-cita... =D takpe....cita-…

Tahniah, rusyda dan pasangan....

Image
Alhamdullilah... kawan yang baru kenal ni dah sampai jodohnya... tahniah sekali lagi...
When is my turn? Hehe.... xpe...sampai masanya pasti dia akan datang... inshaaAllah.... janji Allah itu pasti... sebenarnye, semalam nak pegi 2 wedding.... tapi... pemalu... dan banyak sangat yang Ai fikir... lastly, I change my mind.... tak pegi wedding my friends yang sesame sekolah menengah dulu... hhuhuhu. Biler dah berat hati, then I just straight to giant... cari beberapa cd untuk dengar dalam kereta. Ye la....after this maybe every month turun kl kot... tapi ntah la... customer sikit2 cari Mai...sesikit cari Mai... hoho...
Nak makan pun dengan Mai... okey... I will let Mai handle everything... penat ooooo... huhu... dalam banyak2 hal... jaga orang la yg paling susah...