Posts

Showing posts from November, 2012

UTM Skudai, konvokesyen 49

Image
uish...banyak konvo Ai hadiri tahun ni 2012. :)
sekali lagi Ai, mengepohkan diri datang ke konvokesyen orang lain. tapi, seronok macam nak sambung belajar, in shaa allah, mungkin bukan dalam masa terdekat.
okey, sebenarnya Ai datang konvo adik kawan Ai... Dah terlanjur macam tu, Ai bawa mereka berjalan, beberapa tempat yang selalu orang luar datang melawat JB. 
dalam masa 3jam, Ai bawa mereka ke 3 destinasi. Teluk Danga, Pantai Lido, Legoland... :)
#jom tgk apa aida snap untuk dikritik =)












picc, unikl konvokesyen

Image
sepatutnya Ai post gamba ni sebelum entri-entri yang lain, tapi sebab yang lain tu lebih utama, Ai dahulukan. boleh tak cenggitu? =D 
Alhamdullilah...mereka telah selamat menjadi graduan unikl setelah berhempas pulas menyiapkan projek tahun akhir. Ai memang senior dengan mereka, tapi Ai lebih rapat dengan mereka. =D mereka ni pun hati kapas jugak, mudah menangis, mudah tersentuh, mudah gembira...
Ni kali kedua Ai datang PICC!
kepohci tau Ai, tapi sebenarnya...Ai rindu dengan mereka... kalau Ai tak datang, Ai mesti tak jumpe mereka ramai-ramai mcm ni. :)
semua tanye Ai parking mane, of course la dekat dengan kereta-kereta korang kan, itu jawapan Ai. sebenarnya, Ai datang awal sangat sampai orang yang jaga tu macam pejam mata je masa Ai masuk... hehe... tak de stiker tetapi keyakinan tu perlu ye. sebaliknya Allah sentiasa membantu. Alhamdullilah.
insan pertama Ai memang nak jumpa waktu ialah Wani, exRumet Ai. Comei je die, berjalan. :) lepas tu baru la jumpa yt, fit, yard, linda, k…

Sejenak Tika Saat Kelahiranku

Assalammualaikum,

Jawab dulu salam tu... sebelum nak membaca warkah Ai ni... Hehe...  Selamat Ulangtahun Kelahiran Ai... =) Hari ni hari Ai dilahirkan...Tanggal 6 November adalah hari indah untuk Ai. Tak ramai yg ingt... tak mengapa... Ai bukan lahir untuk mintak orang2 ingat Ai Lahir biler... hihi... Tapi cukup la sekadar orang2 menghormati Ai. 
Syukur Kehadrat Allah kerana Ai masih bernafas di Muka Bumi yang indah ini. Ai tak tau nak tulis apa... tapi Ai rasa bahagia mempunyai kawan2 dan Sahabat2 yang gembira bila bersama Ai. Ai nak jadi insan yang boleh menggembirakan orang lain. =D 
Jom layan ayat-ayat jap..... tolong scroll ke bawah sikit... hahaha!
_________________________________________________________

Kehadiran aku hanya ingin menjadi insan yang membahagiakan,
Setiap Insan adalah Anugerah yang Dia berikan untuk ku,
Insan yang sering bersama ku,
Ku doakan Kalian sentiasa dirahmatiNya,
Insan yang sentiasa memberi ku kekuatan,
Semangat Kalian akan ku kukuhkan,
Susah payah kit…