Delivery Kambing Golek Tiram

Assalammu'alaikum...

Penggemar kambing golek sekarang dah tak payah mencari mahupun berpeluh untuk berebut dekat majlis-majlis orang. =D

Abg mie merupakan pengasas Kambing Golek Tiram. Kisah bermula, pada 07 Disember 2013 hari bersejarah Aida dan Suami. Kami buat tempahan Kambing Golek Tiram direct from Abg Mie. 

Nak jadikan cerita... kami terlupa yang Abg Mie akan sediakan kambing golek untuk majlis kami. Alhamdu Lillah selepas persandingan kami, baru nampak abg mie tengah potong-potong kambing. "haah la...ade order kambing...Lupa..." sibuk sangat kan waktu tu. =) 

Pada tahun tersebut Abg Mie letak harga yang berpatutan tanpa kami perlu tawar menawar. Bermula dari situ, Suami Aida dan Abg Mie berhubung terutama bila tiba Ramadhan.  

Not official bermula tahun ini Kambing Golek Tiram dah ada penghantaran kepada penggemar Kambing Golek. 

Panjang sangat pengenalan. Tak pe...kena beritahu pembaca kenapa dan bagaimana kami kenal Pengasas. 

Kambing Golek Tiram menggunakan arang. golek kan... Dari segi rasa semestinya ada beza dengan bakar atas pan atau oven. 

Kambing dah dibakar menggunakan arang dan di bungkus (pack) bersama-sama 2 side dish dan gravy (kuah) black pepper. Pembeli boleh panaskan daging kambing menggunakan oven atau microwave. 



Korang boleh follow Facebook atau yang berminat untuk membeli boleh direct contact below number:- 


 
Selamat mencuba ! Ouh...jangan lupa masa call untuk mention nama Yazid Aida.

Comments

Popular posts from this blog

Kilang Bateri, Johor Bahru

Bigfood, Jalan Kolam Air, JB

Projek Maging, Johor Bahru