Posts

Showing posts from November, 2016

Projek Maging, Johor Bahru

Image
Assalamu'alaikum......

Puhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

lama giler dah tak update new post since busy.

Minggu ni kebetulan semua big-big boss balik awal. so... kongsi sikit steak Restaurant yang sedap di kawasan Johor Bahru.


Without sauce the steak delicious!

Ni lunch early celebration Birthday. Tak kisah la 5 November ke 6 november ke yang penting makan. 
dah lama nampak Projek Maging ni, tapi dulu tak berapa nak ambil tahu sebab tak beria. Senang cakap tak pandai makan steak. hahaha! Setelah mencuba TGI Fridays dan beberapa restaurant lain, paling mengecewakan steak di City Square. Apa Ntah namanya...lupa dah. tak register dalam kepala. =) tetiba memory kembali The very bad steak is El Migos, City Square. Sorry.
Akhirnya kami teruskan mencari dan mendalami Projek Maging, Bandar Baru Uda, berdekatan Jackel bersebelahan Kilang Biskut... haaa...gitu... kalau tak jumpa korang waze or google map jer. 
Steak cooking 7/10 kata En Suami berba…