Posts

Showing posts from June, 2015

DAri JDT ke Kuala TErengganu

Assalammu'alaikum...

Buat masa ini dan akan datang sememangnya akan tidak aktif berblog. Ai hanya berkongsi pengalaman dan cerita-cerita semasa.
Alhamdu Lillah 13 June 2015, Ai dan en suami bertolak ke Kuala Terangganu menaiki bas. Kenapa bas? =D sebab Ai tak pernah sampai kesana. memandangkan itu je pengangkutan yang mudah. Alhamdu Lillah tiba di Kuala Terangganu awal pagi 14 June 2015. Pertama kali tiba di sana memang jakun.
mana tak jakun...pertama yang terlintas difikiran. baju Ai okey tak untuk negeri ini. Ye la mana tau...kita kan tourist. tak nak la memandai-mandai.... kang kena sekali.
Perjalanan Ai ke sana bukan bercuti tapi out station. memang selalu macam tu, sambil menyelam minum air. =D ye la dah penat-penat ke sana tak kan nak buat kerje je. mesti la selinap mana-masa tempat kan?
Tujuan pertama buat penghantaran ke Pelanggan. En Suami marah sebab tak bagi semua bateri... hik...hik... Sayang abang... Sorry... 
Okey...dah hantar barang... Kami ber google map untuk ke P…