Posts

Showing posts from January, 2015

Banner Wedding Vs Papan Tanda

Assalamu'alaikum... 
Weeee... ada masa plak menaip sedangkan stok bateri masih terkapai-kapai dimana selebihnya pergi. okey....Ai keje kat syarikat kecik je....okey jeee... =) suka buat keje awal. tak suke orang kacau masa tengah fokus. =D eh... pasal papan tanda or pasal keje Ai.... hehe... 
okeys... sepanjang pejalanan pulang ke rumah setiap hari.... jap... abang ensem call...


sambung semula... =D hehe... 
Sepanjang perjalanan Ai balik rumah mak setiap hari waktu tengahari (lunch hour) Ai akan melalui jalan yang sama dan memerhatikan kawasan yang sama. Setiap minggu akan naik bunting atau banner 
SELAMAT PENGANTIN BARU SI POLAN & SI PULAN.
 wokey... 
point of view... keperluan atau kepentingan? dua-dua bukan kan? So nasihat Ai pada mereka yang rasa-rasa nak tempah tu...tolong hentikan dan pergi tengok balik Map pada Wedding Card korang.
Perkara paling utama Wedding Kad atau dalam bahasa mudah "Kad Kawin" bukan sahaja untuk menjemput tetamu hadir di upacara berpres…