Posts

Showing posts from June, 2014

Hujung Dunia

Image
Ade ke?

Hehe... beberapa minggu yang lepas adalah minggu keletihan buat Kak Ai. Why? Sebab asik berjalan...huhu...


Cantik tak? wuhuuuuuu Tanjung Emas, Muar, Johor. Kebetulan pada 31 Mei 2014, Keluarga sebelah ipar Kak Ai mengadakan majlis Kenduri Kahwin. tu yang boleh sampai sini. =) ade cruise tapi masa kami datang cruise tutup sebab waktu rehat. Kak Ai tak tau apa nama sungai ni. Tapi yang pasti ia bernama.... =D





Ni la akibat nak makan KFC tepi laut, akhirnya Kak Ai dan En suami ke tanjung Leman, Mersing. Kawasan ni masih belum ada pembangunan dan orang pun masih tak ramai. pengunjung ke kawasan ni kebiasaannya datang mandi manda dan buat Barbecue dengan family.  



Okey, sekadar itu untuk kali ini. Staff dah jeling-jeling... sebab bos die duk taip blog. =D ade aku kisah... okey bubye...

MRSM 2014 *Majlis Raja Sehari Mega 2014*

Image
Assalammualaikum...
dah lama tak menaip. hehe... tak sempat nak taip-taip. hari ni nak citer pasal MRSM 2014 yg berlangsung pada 24 May 2014. happening...tapi mengecewakan... huhu... jom layan gambar.


ops...gambar? terlupa nak bawak. tak mengapa nanti boleh kongsi lagi. Mengecewakan sebab...  sebab makanan takde garam, lepastu majlis berterabur bila ada orang-orang yang tiada kad jemputan juga menghadirinya. Seolah-olah mereka datang untuk makan. bukan nak meraikan pengantin. sangat teruk management Pertubuhan Belia Wawasan BaharuMajlis Raja Sehari Mega - RSM sebab tak mampu mengatur 73 keluarga pasangan yang meraikan mereka. Biasa la Kak Ai kan...bila dah hentam orang... hentam betul-betul. Yang lebih terkujat...majlis tidak dibuat di Pullman Hotel. sebaliknya di MAEPS?! kalau tau takde la kami ke homestay presint 9, sebaliknya ke kawasan yang lebih hampir dengan Serdang. tak gitu? 
Nak nangis dibuatnya... 
Pape pun, Tahniah buat Ime dan Khairil...  Sorry sebab tak makan nasi, seb…