Posts

Showing posts from December, 2013

Alhamdulillah, 7 Disember 2013

Image
Assalamu'alaikum.... 
Terawal pulak hari ni... jadi sempat la nak update blog... Puh...puh... berhabuk... lama sangat tak buka blog...


Alhamdullilah....Syukur ke pada Mu Ilahi...dengan sekali lafaz kak Ai telah menjadi isteri kepada +Azid Zakaria, Alhamdullilah... 


Tak sangka baju nikah Kak Ai sangat cantik! haha....puji diri sendiri... =) Terima Kasih kepada bloggers yang telah memberi sedikit ilmu untuk tambah manik pada baju dan macam mana nak buat veil.... sangat berterima kasih... 

Ni sesi Kak Ai kena marah dengan pengapit dan juru mekap terjun... hehe... asik kena marah sebab perangai tak macam pengantin... hehe... 









Majlis Pelancaran Majalah Harimau Selatan

Image
Assalammualaikum....salam satu malaysia...salam sejahtera... okey guys...


Majlis pelancaran Majalah Harimau Selatan telah berlangsung denngan jayanya di Persada Convention Center Johor Bahru.
Ai memang perasan yang Southern Tiger Club (fb) ada bercakap mengenai ini. But, i put it away. Lepas tu, tetibe cik abg cakap "abg zul ckp kat persada ade letak piala FA" . Paham-paham je la kan... Ai bila cik abg dah berbunyi. Ai...akan kata "Jom...abg...." hehe... 
Ni la yang boleh kate sehati Kan? Ai memang tak sangka... en azid ni bole... dapat info ni. 
29 june 2013, nantikan sorakan Ai di Bukit Jalil... All the best... Good Luck... in shaa Allah...ayah dapat tiket.... ke kolompo la ramai-ramai... cuti approve! Alhamdullilah. 
Daaaaa.... 


Semua Gembira

Assalammu'alaikum...
Yakin pada pencipta. Ramai yang bergembira... Yang empunya badan jangan cakap la. Kalau orang sekeliling gembira mesti kami lagi gembira. Alhamdullilah... Sesi menjemput jemputan dah selesai... 2 Minggu lagi tarikh 7 Disember 2013. Welcome Ai to new life as wife. =) 

Scene 1:
Ayah : Pokok Ceri... hihi... Pokok Kelapa... hihi... Ai : Ape benda yang pokok ceri? Pokok Kelapa? Mak : Ayah ko pun same. Ade ingat rumah orang pakai tanda. Rasa depan rumah die dulu, kite datang ade bukit. hehe... Kak Yah hari tu pun...ingat Pokok Bunga depan rumah... Ai : Pokok Ceri... Pokok Kelapa... Bukit... macam orang dulu-dulu... ingat rumah orang guna tanda.
Scene 2:
Ai : Ayah nak pegi mane tu? Mak : Hantar kad dengan hussin. Semalam janji...tapi sebab balik lewat postpone. Dah cucu hussin asik tanye biler nak jalan...biler nak jalan.  Ai : Cucu kecik lagi... mane atok ajak jalan mesti nak ikot... suka berjalan. hehe...