23 September 2012

Karnival Nusajaya, Gelang Patah, Johor

 1 Impian, Raikan Bersama!

Disebabkan pengalaman adik yang pegi ke karnival ni semalam, telah menasihatkan Ai untuk pergi awal... Yeah! mmg awal pun Ai sampai Kawasan Pentadbiran Negeri Johor, Kota Iskandar pada pukul 8.55am. Marbeless kan??? hehe... takpe la... tak ramai orang dan parking pun sebelah laluan masuk ke Karnival ni. Ai masuk je, Pap! AG ar... tapi muke AG control panas. huhu.... biase ar Ai pegi mane-mane... seulas senyuman Ai bagi. Dah mmg biasa macam tu... Snap gamba sane sini... maklum la pegi sorang, so...Jalan laju je la kan... Owh ye! Fizo pun ade... Auwwwww.... ramai weyh artist.... hehehe.....

Tujuan Ai pegi sana bukan sebab nk jumpe artist, mereka hanya memeriahkan suasana je. Tujuan Ai adalah nak melawat tempat pentadbiran negeri Johor. Ai Sayang Johor. Setiap perkembangan negeri Ai, Ai nk tgk... Bukan bersikap kenegerian...tp itu la Ai... Anak Johor... =) mungkin penerapan sayang dan cintakan negeri dan negara memang dah dipupuk dari kecil... Alhamdullilah... Rasanya bukan Negeri Johor je... Ehhh!!!!! Ai penah je pegi I-City, Shah Alam ; Manara KL, KL ; Suria KLCC, KL ; Putrajaya ; Gurney, Pulau Pinang ; QueensBay, Pulau Pinang ; Langkawi, Kedah ; Padang Besar, Perlis ; Bandar Melaka, Melaka ; PD, Negeri Sembilan. Penat la...Kalau nk tulis semua... Okeh...dah2.... 

Jom Tgk Gambar...







Semoga yang datang untuk interview Karnival Kerjaya, berjaya untuk menempatkan diri di alam pekerjaan. Ingat...Peluang pekerjaan memang banyak... Cuma jgn terlalu memilih...

Diharap lepas ni lebih banyak karnival kerjaya yang akan dibuat disekitar negeri Johor.










 
   Ni je yang Ai sempat snap...maluuu... sebenarnye... tp nk jugak snap... hihi....







Sekali, Amekaw!!! banyak plak yang Ai nk kongsi. Ai memang jarang ada masa nk update blog. Tp, Ai suka berkongsi...Jadi, hari ini...ini perkongsian Ai. Assalammualaikum...